Massage prijzen


Prijzen massages

Ontspanningsmassage

De massages worden gegeven als lichaamsmassage of als deelmassage, naar wens.
Voor deze massages wordt gebruik gemaakt van verwarmde massage-olie.
De massages worden in alle rust gegeven zodat je maximaal kunt ontspannen en genieten van uw welverdiende behandeling onder begeleiding van rustgevende achtergrondmuziek in een stille, rustige omgeving zonder omgevingsgeluiden. De massegeruimte is daarbij lekker verwarmd.
Je zult met een heerlijk ontspannen gevoel weer huiswaarts keren...

Deze massages nemen minimaal  anderhalf á twee uur in beslag soms zelfs tot 3 uur toe, aangezien ik van mening bent dat je deze tijd nodig heeft om lekker te kunnen ontspannen. Belangrijker dan deze tijd is het doel om ervoor te zorgen dat uw heerlijke ontspannen gevoel tot stand kwam in alle rust en met aandacht voor jou.
Voor deze massage vraag ik een vergoeding van 65 euro. Ik vind dat massages betaalbaar moeten zijn voor iedereen en niet alleen weggelegd voor diegene die dit makkelijk kan betalen, toch...

Sportmassage

De massages worden gegeven als lichaamsmassage of als deelmassage, naar wens.
Ook voor deze massages wordt gebruik gemaakt van verwarmde massage-olie.
De aandacht is hier gericht op het herstel van vermoeide en pijnlijke spieren en hun onderlinge relatie. Het verdient de aandacht om regelmatig een massage te ondergaan om de algehele conditie op pijl te houden en het lichaam soepel. De massegeruimte is hierbij lekker op temperatuur.
Je zult soepeler van de tafel afgaan dan je erop bent gekropen...

Ook voor deze massage vraag ik een vergoeding van 65 euro.
Soepeler van tafel ook door de prijs die je er voor betaalt...!

Intuïtieve massage

De massages worden gegeven als gehele lichaamsmassage of als deelmassage, naar wens.
Eveneens bij deze massages wordt gebruik gemaakt van verwarmde massage-olie.
De massages worden in alle rust gegeven zodat je maximaal kunt ontspannen en genieten van uw welverdiende behandeling onder begeleiding van rustgevende achtergrondmuziek in een stille, rustige omgeving zonder omgevingsgeluiden. Daarnaast 'kijk' ik naar probleemgebieden zoals spanningen en/of emoties die onder de oppervlakte liggen of zelfs op een diep niveau.
Deze blokkades belemmeringen vaak ons 'normale'' leven en maken dat we ons niet op ons gemak voelen.
Ik ga met aandacht de strijd aan met deze 'negatieve energieen' en probeer deze op te lossen voor zover dit verantwoord is en nodig om vooruit te komen in je dagelijkse functioneren. Het is hierbij belangrijk dat je je veilig voelt en je mag overgeven aan de emoties, gevoelens van pijn en verdriet. Het is goed om je over te kunnen geven aan je emoties en om "los te laten". Je bent vaak sterker als je je emoties durft te tonen aan een ander. Daar is moed voor nodig. Niemand zal je hierom veroordelen.
De massegeruimte geeft je een gevoel van warmte en geborgenheid bij het doorlopen van je proces.
Het zal je goed doen.

Voor deze massages vraag ik een vergoeding van 65 euro, aangezien we meestal, langer dan twee uur bezig zijn en de intensiteit van de massage intensiever is, voor jou en voor mij. Ongeacht de tijd die we nodig hebben vraag ik geen bijkomende kosten. Het is alleen goed om te weten dat het langer kan duren dan je ingepland hebt, zodat je dat aan het thuisfront kunt mededelen dat men zich geen zorgen hoeft te maken dat het uit kan lopen. Wel zo prettig.
Het belangrijkste is dat jouw lichaam en jouw gevoel weer een stap in de goede richting zetten...

Vierhandenmassage

Sinds september 2022 is het ook mogelijk om een vierhandenmassage te boeken. Ik ben bevoorrecht om dat samen met Monique Verhoef te mogen verzorgen, die intuïtief precies past bij mijn eigen manier van masseren én empatisch inlevingsvermogen bezit. Samen voeren we jou naar een diep niveau van ontspanning en rust, waarbij jij jezelf kan en mag zijn en je mag overgeven aan onze vakkundige, liefdevolle omarming en handen.

De massage duurt gemiddeld 2 en een half uur met een vergoeding van 90 euro.
Ook hier zijn geen bijkomende kosten zoals voor al onze massages geldt.

Combinatie van genoemde massages

Bovengenoemde massages en technieken worden gecomplementeerd in een massagevorm waarbij aandacht voor lichaam en geest voorop staat. Massages worden afgewisseld met reikihandelingen, met het kijken en sturen van energieen door middel van gedachtekracht en gecombineerde energetische technieken. Mensen vallen soms in een diepe ontspanning of slaap, waarbij emoties wegvloeien en men zich 'verlicht' voelt en zijn/haar hoofd weer leeg voelt, waarna men met hernieuwde energie het leven weer op een meer positieve manier kan benaderen. 
Een aanrader als het eens even niet mee zit...

Voor deze massages vraag ik eveneens een vergoeding van 65 euro, aangezien ik meestal, langer dan twee uur bezig zijn en de intensiteit van de massage intensiever is, voor jou en voor mij. Ongeacht de tijd die we nodig hebben, ook hier geen bijkomende kosten. 
Wie zegt dat hulp niet betaalbaar is...?

Houd inderdaad in het achterhoofd dat behandelingen kunnen uitlopen qua tijd en meld dat even thuis.
Dat werkt wel zo prettig en duidelijk!

 

 

Massage prijzen

Wie zegt dat massages niet betaalbaar zijn?Massages:

Ontspanningsmassage 65 euro
120 -180 min

Sportmassage 65 euro
120 min

Intuitieve massage 65 euro
120-180 min

Vierhanden massage 90 euro
120-150 min

Combinatie van
bovenstaande massages 65 euro

Massage cadeau-bonnen 50 euro

Massage tien-rittenkaart 500 euro

Reiki Behandelingen 45 euro  
Kinderen met u als begeleider.

Reiki inwijdingen
(zie Reiki prijzen)
Alleen of in groepsverband

Reiki afstandsbehandelingen 25 euro

...

Massage prijzen